Followers

Monday, July 12, 2010

Longchamp Le Pliage

Sebelum....

Selepas...




Berminat?pilih kod LC1, LC2, LC3, LC4 atau LC5 dan

email pada

butik.HS@gmail.com
untuk pertanyaan dan pembayaran

Setiap pembelian Longchamp, anda layak mendapat rebate RM10 untuk pembelian fridge magnet.

1. LC1 (Short Handle, Color: Red, Size: Small)
SOLD1 main compartment with zipper opening
Interior :1 small pocket on front
Dimensions : 21x21x14 cm or 8¼x8¼x5½ inch


*** Sorry, sbnrnya warna merah tu macam dalam gambar yg pertama, gambar ke2 tu silap teknik.susah nak dapat warna merah gelap


2. LC2 (Short Handle, color: Lilac, size: medium)

1 main compartment with zipper opening
Interior :1 small pocket on front
Dimensions : 30x28x20 cm or 12x11x8 inch

(Retail Price: RM380)



3. LC3 (Long Handle, Color- Navy, size: Medium)
SOLD

1 main compartment with zipper opening
Interior :1 small pocket on front
Dimensions : 25x25x14 cm or 10x10x5½ inch



4. LC4 (Long Handle, Color: Beige, Size: Medium)
SOLD


1 main compartment with zipper opening
Interior :1 small pocket on front
Dimensions : 25x25x14 cm or 10x10x5½ inch



Harga: RM 360
(Retail Price: RM420)


5. LC5 (Long Handle, color: Black, size- Large)
SOLD

1 main compartment with zipper opening
Interior :1 small pocket on front
Dimensions : 31x30x19 cm or 12¼x12x7½ inch


CEPAT!

Hubungi

butik.HS@gmail.com

4 comments:

S.u.F.e.E said...

Alamak... Rambang mata ai.. Hana, Longchamp yg tampal2 tu hana ada beli x.. Hehe.. Bestnyaaa butik ni haha xcited plak, bleh special order x ni?

butik said...

sufee,
setakat ni Longchamp ada 5 ni dulu.
baru nak mula kan.. insyaAllah lepas ni tambah lagi bergantung pd sambutan.special order boleh je:)yg murah kat europe kan.. tp bulan ni gi auckland,japan dan us

S.u.F.e.E said...

hana

yang large LC tu berapa, cepatnya...dah terjual :) tahniahhh

HS said...

nnt hana pm sufee:)