Followers

Monday, July 26, 2010

1st follower - Noraini

Sebelum ni (waktu tengah setup blog Butik HS), memang dah berhajat nak bg gift for 1st follower Butik HS. Tak ada la hadiah besar tp cenderamata kenangan sebab sudi singgah dan jadi follower. blog baru, orang masih belum kenal kan.


Terima kasih buat Noraini yang sudi jadi 1st Follower.
Lepas ni nak buat giveaway.Ramai2 join ye:)

2 comments:

yanie said...

alamak...i lambat click follower tu la..kalau x bole jadi 1st kan kan..tapi i nk bag gucci bole??? hehehe

HS said...

yanie,
ye la.. hehe.. u yg terawal tahu blog ni.nak gucci, gulp.. pengsan jap.hihi