Followers

Wednesday, July 28, 2010

Barang-barang dari Germany

Salam.

nak tolong promosikan blog iusouvenir (http://iusouvenir.blogspot.com/)
Suami IU ni kawan sejak sekolah rendah. sambung PHD di Germany dah 4 tahun dan bulan depan balik Malaysia for good. Alang-alang mereka ambil kontena, so IU buka order untuk barang-barang dari Germany. boleh tanya pada mereka. ada barang TEFAL, stroller QUINNY ZAP, purfumes, baju baby, photo book (saya dah tengok real masa ke germany dulu, kualiti mmg cantikkk) etc. Harga pun memang jauh lebih murah dari Malaysia.

untuk FB boleh add iusouvenir

2 comments:

IU Souvenir said...

terima kasih cik hana.. ehehhe

selamat datang ke IS ( iu souvenir house..) ehehe..

http://iusouvenir.blogspot.com/

HS said...

welcome iu,
nnt iu pun boleh la link kan blog ni kat blog iu juga.. :)