Followers

Tuesday, July 19, 2011

1st Anniversary.Alhamdulillah:) Giveaway :)

auto publish. entry ni di atas sehingga 19 July. 
skroll ke bawah untuk entry terbaru

12 July 2010- 12 July 2011
Happy 1st Anniversary Butik HS :)

Salam semua...:)
Alhamdulillah...Syukur :)
Diam tak diam dah 1 tahun Butik HS rupanya..:)

 jom tiup lilin:)
Happy birthday to you..
Happy birthday to Butik HS:)

Apa kata sempena 1st Anniversary ni, kita buat giveaway..
tak sempat nak fikir yang canggih manggih pun..
dah lama ada plan nak buat giveaway tp tak sempat2 juga..


Syarat penyertaan:
1. Tinggalkan komen di entry ni.
5 org pertama yang tinggalkan komen dengan ayat tak kurang dari 15 patah perkataan layak ambil bahagian:)
2. Saya hanya akan publish selepas 20 July nanti.
(Butik HS nak pergi bercuti lagi;-)

Sila tinggalkan Nama dan email add ye.

Hadiah-
souvenir dari New Zealand @ Rome @ Los Angeles :)
Penghantaran di add Malaysia sahaja

Apa kata kita tambah lagi giveaway.. ni khas untuk blogger:)

Syarat untuk join-
1. Buat 1 entry khas sempena 1st anniversary Butik HS di blog anda
2. Tinggalkan link entry tersebut di ruangan komen entry ni ye
InsyaAllah selepas saya balik bercuti, akan check semua entry anda..
3. Tarikh tutup-20 July 2011
4. Saya akan pilih 2 blog:)

Hadiah
insyaAllah akan cari yang special nanti :))
Penghantaran di add Malaysia sahaja

Terima kasih untuk semua yang support Butik HS ye:)

Hugs:)
Hana
butik.hs@gmail.com

13 comments:

Chocolate lollipops said...

Happy 1st Anniversary!!

xoxo

nazz said...

Selamat ulangtahun pertama buat Butik HS. Semoga bertambah murah rezeki & kekal maju di alam cyber nie. InsyaAllah. :-)

the kecik said...

Happy anniversary butik HS!

Thanks sebab jadi my personal shopper all this while, wrapping the present for my mak, bear with me yg acc maybank2u ntah kemana-mana and yeah, sebab bagi pinjam adik the other day. Haha. Such a pleasure to meet butik HS!

Nnt will join the blogger contest, will gv you the link later.

Moga bertambah maju, and customers tak banyak kerenah, and you're happy to serve us!

- Maira

qellissa said...

happy anniversary to Butik HS!semoga terus succes selalu.amin..

cikminn said...

Butik HS!

barang2 berkualiti dan ori.
cantik menarik tertarik memang da boom!

selamat ulangtahun pertama butik HS!
semoga terus maju dan berkembang.

XOXO
http://aminahsyahidah.blogspot.com/

CiKaYu said...

nak cuba nasib...

Congratulations BUTIK-HS and happy 1st anniversary. Sentiasa ternanti-nanti latest update as like a candystore to me.

DaZzlingLilLy said...

Happy birthday Butik HS...i suka beli dgn u sebab harga sangat berpatutan...

NorAzlida said...

waa.. Hana, happy anniversary to Butik HS. Memang selalu singgah your site. Your prices r very reasonable, likey like..!!

Linda Yusoff said...

Mesti bukan saya antara orang ke5 yang komen. BTW, nak ucapkan


Selamat Ulangtahun yang pertama buat butik HS. semoga terus success dan maju dalam dunia Butik online ni. =)

cikminn said...

saya buat special entry for Butik HS 1st Anniversary :)

check it out!
http://aminahsyahidah.blogspot.com/2011/07/butik-hs-1st-anniversary.html

aminah syahidah,
cikminn@gmail.com

imimhaliza said...

Hi Hana,
Glad to see Butik HS is growing & thriving. Congratulations!!!

I selalu datang sini cuci mata & jenguk2 teman lama dari jauh, u ex Kisasian 1997 kan? eheh...teropong disebalik face mask you...

the kecik said...

sempat lagi x nk masuk contest? hehe

http://smartkecik.blogspot.com/2011/07/sebab-musabab-untuk-shopping-at-butik.html

Thanks!

Hana said...

Terima kasih pada semua yang wish dan join giveaway. InsyaAllah nanti ada rezeki boleh buat lagi :)

imimhaliza- ye saya ex KISAS. :) tp sekejap je gara2 homesick;-) siapa ye.. boleh la jejak kasih:) tq ye .

Hana