Followers

Thursday, July 21, 2011

Kembali dari LA... :) dan pemenang Giveaway

Salam...
Alhamdulillah dah selamat kembali dari Los Angeles, US.
penat tak habis lagi + maid yang baru balik for good.
Baru nak adjust balik masa.
insyaAllah akan cuba update.
Maaf atas kelewatan ye.


Giveaway dah berakhir semalam..
Walaupun kekurangan promosi, ada juga yang join. TQ TQ:)

Dan terima kasih juga pada yang wish di FB. Jazakallah

Untuk 5 orang yang komen terawal dan syarat ayat tak kurang dari 15 patah perkataan layak ambil bahagian:). Maaf pada yang lain ye. Sila emailkan saya add untuk penghantaran souvenir ye:) butik.hs@gmail.com.
InsyaAllah lain kali boleh buat giveaway cara lain pula:)

1. nazz said...

Selamat ulangtahun pertama buat Butik HS. Semoga bertambah murah rezeki & kekal maju di alam cyber nie. InsyaAllah. :-) 


2. the kecik said...


Happy anniversary butik HS!

Thanks sebab jadi my personal shopper all this while, wrapping the present for my mak, bear with me yg acc maybank2u ntah kemana-mana and yeah, sebab bagi pinjam adik the other day. Haha. Such a pleasure to meet butik HS! 

Nnt will join the blogger contest, will gv you the link later. 

Moga bertambah maju, and customers tak banyak kerenah, and you're happy to serve us! 

- Maira 


3. cikminn said...


Butik HS!

barang2 berkualiti dan ori.
cantik menarik tertarik memang da boom!

selamat ulangtahun pertama butik HS!
semoga terus maju dan berkembang.

XOXO
http://aminahsyahidah.blogspot.com/ 


4. CiKaYu said...


nak cuba nasib...

Congratulations BUTIK-HS and happy 1st anniversary. Sentiasa ternanti-nanti latest update as like a candystore to me. 


5. NorAzlida said...

waa.. Hana, happy anniversary to Butik HS. Memang selalu singgah your site. Your prices r very reasonable, likey like..!! 


dan untuk yang publish entry Butik HS memang ada 2 blog je yang join :) Maira sempat join last day:) TQ:) Purfume Victoria Secret menanti cikmin dan Maira :)




1.http://aminahsyahidah.blogspot.com/2011/07/butik-hs-1st-anniversary.html
2. http://smartkecik.blogspot.com/2011/07/sebab-musabab-untuk-shopping-at-butik.html


Hugs:)
Hana
butik.hs@gmail.com

4 comments:

the kecik said...

Menang eh. Mekasihh. Nasib je tu. If ada 20 yg join, mmg I x menang dh. Hehe. Neway, thanks Hana!

DedOllY said...

huarghh...hadiah dia perfume vs ker? wuwuw.. nnt next time nk kirimkn pure seduction kt airport klia je la ye. :D

Butik HS said...

Tq Maira..
nnt i pas kan masa jumpa ye

Nolly,
x pe.. insyaAllah next time:)

Hana

nazz said...

Baru hari nie tergerak nak tgk, tak sangka ada, tq Hana. Nazz dah emel.